Hvad nu hvis dronningen var en vampyr?


     Dronningen var vampyr. Der var ingen tvivl i hans sind. Den morgen var han vågnet sveddryppende i sin seng. Han kunne ikke få dronningens rødglødende, hadefulde og blodtørstige øjne ud af sin bevidsthed.
     Han var mødt op foran slottet for at fejre regenten med alle de andre, tåbelige royalister. Han var dansklærer og havde skoleklassen med, for de havde emneuge om monarkiet.
     Der havde de stået og vinket til hende, alle sammen. Da var det, at han havde fået øjenkontakt med hende. Dronning Magrethe II af Danmark. Og hun havde set direkte på ham med de der øjne. Det løb ham koldt ned ad ryggen, når han tænkte på det.
     Heldigvis, på sin vis, var han blevet afbrudt i denne stirrekonkurrence. Lige som han følte han skulle besvime. Det var hans ekskæreste, Joakim.
    „Halfdan!“ havde Joakim kaldt. Halfdan havde vristet sit blik løs fra dronningens blodtørstige blik. Han så på Joakim. Gud hvor var han lækker.
     Joakim kom hen og trykkede Halfdans hånd. De smilede til hinanden. Sådan lidt akavet.
     Halfdan kunne ikke dy sig for at give Joakim elevatorblikket. „Du har styrketrænet, har du ikke?“
     Joakim grinede. Selvfølgeligt gjorde han det. Det gjorde han altid.
     Men dronningen var altså vampyr. I Halfdans mareridt havde hun trådt frem for ham. Hvid i hovedet som et lagen, indhyllet i hvide, lasede gevandter som et spøgelse. Og med sylespidse, gule tænder.

Opgave: Hvad nu hvis dronningen var en vampyr? Skriv en kort scene, hvor nogen giver hinanden hånden og ordet styrketræning indgår.