Foredrag og skrivekursus


Som forfatter er det fantastisk at komme ud og møde glade læsere og skrivelystne. Jeg kan bookes til både foredrag og skrivekursus. Nedenfor ses de prædefinerede foredrag/kurser, jeg tilbyder. Jeg laver også gerne tilpassede events.

Jeg besøger både skoler, biblioteker, skrivegrupper, foreninger, private, fritidsklubber og mange andre. Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål.

GRATIS FORFATTERBESØG

Vil du arrangere et litteraturmøde mellem børn og unge og en forfatter, kan du søge om tilskud. På den måde, kan du få et gratis forfatterbesøg, hvor du kun skal betale for transporten. – se guide længere nede

Prisen for et forfatterbesøg er 5.000,- (plus transport)

Søg tilskud og få et gratis besøg

1. Statens kunstfond giver honorarstøtte til børn og unges enkeltstående møder med forfattere og illustratorer. Der er rigtig gode chancer for at få hele honoraret dækket.

2. Kontakt mig for at aftale en dato, og send en ansøgning her: SØG STØTTE

3. I ansøgningen skal du bruge mit CV, som kan hentes her:

Kontakt mig i dag

Telefon: +45 2644 7743
Mail: kontakt@simonzander.dk